Open Menu
Long bob

2015-03-17

Long bob

Nem szeretnék hatalmas általánosításokba kezdeni, de a frizurák terén általában két részre oszlik a női társadalom: kicsit lesarkítva, de vannak, akik örömmel és dalolva járnak fodrászhoz és vannak – köztük én is – akiknek külön felkészülést igényel minden milliméter elvesztésének már a puszta gondolata is!

Így a tavasz küszöbén állva, a ’megújulás’ jegyében mégis erőt vettem magamon és pár krokodilkönnycsepp kíséretében otthagytam a fodrászszalonban jó pár centiméter – a továbbiakban mindenkit csak biztatni tudok erre a lépésre! Ha tartanátok a nagyobb változtatástól, akkor mutatok egy igazán szuper formát, amibe egyből beleszerettek!

A bubi hajviselet fogalma gondolom senkinek sem ismeretlen, főleg, hogy pár éve Victoria Beckham újra divatba hozta. A bubi azért egy hálás forma, mert könnyen kezelhető, klasszikus stílusú, ráadásul igazán nőies viselet. A másik változata az úgynevezett ’long bob’. A fazon – elől hosszabb, hátul rövidebb - maradt, de a hossza változott. Szerintem annyival jobb ez a változat, hogy még összefogásra is alkalmas, ha valakit nagyon zavarna például edzés közben. Mindemellett könnyen variálható: viselheted egyenesen, göndör loknikkal, de hagyhatod, hogy magától megszáradjon és felvegye a formáját.

Többek között Olivia Palermo, Cameron Diaz és a Victoria's secret angyal, Candice Swanepoel is ilyen frizurában tündökölt.

Ti hogy álltok a drasztikus frizuraváltásokkal?

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27