Open Menu
Beach please!

2015-07-31

Beach please!

Aki teheti, a nyári hőségben a tenger vagy a medence partján várja az idő enyhülését, esetleg egy kósza szellőt. Ezért nem mehetünk el egy fontos kérdés mellett: mit viseljünk a parton? – természetesen a fürdőruhán kívül…

Haladjunk a fejünk búbjától lefelé! Az első, ami kötelező kelléknek számít a strandon, a kalap - ez lehet kicsi vagy nagy karimájú. Ez a kiegészítő szerencsére nemcsak stílusos, de a nap sugaraitól is védelmet nyújt!

//

If you have a chance wait the cool breeze next to the shore or pool. Therefore we can’t go past an important question: what to wear at the beach? – Of course, in addition to the swimwear…

Move to head to toe! The first accessory what an obligatory piece at the beach is a hat – it can have small or huge edge too. This accessory is luckily not only very stylish but on the other hand protect you from the sun!

A kalap mellett a lenge anyagból készült sálak is fedezéket nyújthatnak a tűző nap ellen, ráadásul a rakoncátlan tincseket is kordában tartják.

//

Beside of the hat, scarves made of flimsy materials can also provide shelter against the hot sun, in addition also keep your unruly curls.

Ne csak a fejünk búbjára gondoljunk! Ugyanolyan fontos a szemünk védelme is, a víz mellett ugyanis még erősebbnek érezhetjük az UV-sugárzást - így a megfelelő napszemüveg nélkül ki se lépjünk a házból!

//

Do not just take care of the crown of our heads! It is also very important the protection of our eyes too. If we at the water the UV ray is much stronger. In this case do not go out without the right sunglasses!

Kiegészítő gyanánt sokan választanak nagyobb nyakláncokat, karkötőket vagy épp órát a fürdőruhájuk mellé - bár a bizsuk nagyon jól mutatnak a barna bőrön, nem biztos, hogy jót is teszünk vele. Ha az egész napot a tűző napon töltjük, akkor ezeket a kiegészítőket inkább hagyjuk otthon. Ha nem bírjuk ki ékszer nélkül, akkor válasszuk az idén divatos arany és ezüst színben is kapható tetoválásokat!

//

Many people choose huge necklace, bracelets or watches as an accessory – although it’s a fact that jewelries suit the tenned skin but it may not be a good idea to wear them while sunbathing. If you spend the whole day out, leave your accessories at home. If you cannot be without jewelry, choose fashionable gold or silver tattoos!

Elérkeztünk az egyik legkérdésesebb területhez, vagyis mit viseljünk a fürdőruha felett. Én különösen szeretem a túlméretezett fehér ingeket vagy az idén nyáron - nemcsak a belváros utcáin - divatos kimonókat. A rövid boyfriend típusú sortok, bő felsők és lenge ruhák ugyanúgy kiváló választások a vízparti lazuláshoz!

//

Now we have arrived at one of the most questionable parts, what we should wear over the swimsuit. I especially love the oversized white shirts or in this summer – not just in the city – very fancy kimonos. The boyfriend type shorts, loose tops and flimsy dresses could be also good choose!

In the end here is my last (and maybe the most important) advice: leave your phone at home and just enjoy the beach!

L,

Képek // Photos: Pintarest

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10