Open Menu
Basic maxi dress

2014-05-15

Basic maxi dress

A héten beszereztem egy egyszerű, fekete maxiruhát. Igen – igen, tudom, sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a meleg hónapokra miért feketét választottam, de ígérem, hagyom hatni a pasztellszíneket is! Igazából sokat vacilláltam a megvételén – ami amúgy nem szokásom – de magasabb vagyok az átlagnál, így nem voltam benne biztos, hogy jól fog állni.

Aztán egy hét gondolkozási idő, és outfit képek nézegetése után rá kellett jönnöm, hogy ez bizony mindenkinek jól áll!

Tökéletes viselet a tavaszi változékony időben és a forró nyári napokon is, amit a hűvösebb reggeleken bőr vagy farmerkabáttal is viselhetsz. De a nagy melegben jobb, ha ezeket a lenge ruhákat az idén hódító hatalmas kalapokkal kombinálod. 

Emellett ápol és eltakar. Persze nem drasztikusan, de sajnos mindig van egy kis terület, amivel nem vagyunk megelégedve. Ezek elfedésére a lepelszerű ruhák tökéletesek, mivel általában könnyű anyagból készülnek, s így amellett hogy eltakarnak, izgalmasan sejtetik az alakodat is. 

Ha mégis bőnek érzed, akkor rakj egy vékony övet a derekadra, így homokóra alakot formálva magadnak.

Tavasszal virágok ide vagy oda, én egy teljesen egyszerű vonalvezetésű és egyszínű darabot választottam. Azért esett erre a választásom, mert ezt lehet a legjobban a szezon must have cipőivel és kiegészítőivel viselni.

Még több outfit inspiráció:

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10