Open Menu
Azok a bizonyos fogadalmak

2015-01-01

Azok a bizonyos fogadalmak

Gondolom nem csak én vagyok vele úgy, hogy az új évi fogadalmaim olyan gyorsan elszállnak és semmissé lesznek, mint ahogy éjfélkor kimondom őket… Tavaly óta azonban kicsit másképpen formálom őket! Mindig átgondolom, hogy miket vittem véghez, amiért a szeretteim büszkék lehetnek rám, és amiért én is büszke lehetek önmagamra!!

Mielőtt holmi papolásnak gondolnátok soraimat - ha csak kíváncsiságból is, de - maradjatok velem még pár sor erejéig. A követekző látásmód nagyon sokat segített nekem, aminek következtében idén sokkal több sikerélményem is volt!

  

Vegyünk egy banális példát. A legtöbben mindig megfogadják, hogy lefogynak X kilót Y időn belül. De nem arra gondolnak, hogy miért lenne jó nekik, a testüknek vagy hogyan lenne jobb a közérzetük tőle. Fontos a hozzáállás. Ne radikális változásokat, döntéseket hozzatok, hiszen ha nincs vasakaratotok, többszöri félrelépés után le fogtok térni arról a bizonyos útról! Inkább a szemléleteket változtassátok meg! Nekem sem ínyemre való télen a hidegben és sötétben kimozdulni, nem hogy testmozgást végezni süvítő szélben. Mindig az elindulás a legnehezebb, de amikor kint futok, mindig arra gondolok, hány ember fekszik otthon lomhán... Én viszont elindultam és csak azért is megcsinálom! A végeredményt pedig senki nem veheti el tőlünk.

  

 

Először azt tisztázd magaddal, hogy mit is szeretnél igazán. Ne kizárólag egy éves távlatba gondolkozz és tervezz, bátran gondolj előre. Minden elhatározás és kitartás kérdése. Tervezd meg a lépéseket. Inspirálódj, hogy minél több energiád legyen és mindet véghez tudj vinni!

  

Ahhoz hogy változtatni tudj, lásd hogy vannak más utak is! Próbálj ki új dolgokat, keresd az új, ismeretlen helyzeteket, hallgass meg mások véleményét és légy nyitott a világra! Fontos, hogy új, akár szokatlan impulzusok érjenek!

Vannak rossz szokásaid? Sőt, még élvezed is őket? Semmi baj, a legkárosabbakat redukáld le, de tarts meg belőle párat. Mindenkinek szüksége van egy kis vétkezésre! smiley

Végül, amit mától tartsatok észben...

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23