Open Menu
Az ördög meg a részletek

2015-02-02

Az ördög meg a részletek

A semleges összeállításokat nagyon egyszerű különlegesebbé tenni, ugyanis ezerféleképpen variálhatunk a különböző elemekkel - az ördög mindig a részletekben rejlik…

Ebben a cikkben arra szeretnék rávilágítani, hogy nem muszáj - főleg nem a rohanós hétköznapokon - minden egyes ruhadarabunknak különálló "életet" élnie! Az apró részletekre fektessük a hangsúlyt, így az egyszerű és semleges színű holmikban is mesésen nézhetünk ki!

A cipővel nagyon könnyű "játszadozni" - így egyedivé és stílusossá tenni a megjelenésünk. De hogyan kezdjünk hozzá? Variáljuk a stílusokat! Ha felül csinosak vagyunk, akkor bolondítsuk meg a szettet egy tornacipővel - a fehér példányok tökéletes választások ruhákhoz, illetve szoknyákhoz. (még több képért katt ide) De ennek a fordítottja is jól működhet: egy szakadt vagy boyfriend stílusú nadrághoz ne edzőcipőt, hanem magassarkút húzzunk a lábunkra!

Az sem mindegy hogy mi van a nyakunkban! Hideg napokon kötelező kiegészítő a nagy sál, amiből választhatunk mintásat vagy egyszínűt - garantáltan feldobja az összeállításunkat. Egy monumentális nyaklánccal sem hibázhatunk, ugyanis az egyszerű, elegáns darabokat még sikkesebbé varázsolja.

Szeretsz mindig ugyanabba a színbe öltözni, de néha úgy érzed, valamivel megtörnéd az összhatást? Ez gyakran előfordul velünk is - főleg, hogy a kedvenc színem a fekete és nem zavartatom magam akkor sem, ha minden nap azt hiszik, hogy temetésre megyek…

Könnyen ellensúlyozhatjuk a helyzetet egy vagány kabáttal, ami színvilágában teljesen eltér a többi ruhadarabtól: az élénk árnyalatú, elegáns szövetkabátok, blézerek, bundák kítűnő választások, de a sportos hatást keltő kimonók is pazarul mutatnak - az utóbbi manapság roppant divatos!

Korábban már említettük nektek, hogy ideje búcsút inteni a skinny nadrágoknak és előbányászni a trapéz fazonú darabokat. Ezen felbuzdulva, a hétköznapokon is bátran variálhatunk a ruhák különleges szabásával vagy a hosszával - nyugodtan keverjük a rövid és hosszú holmikat a bő, szűk vagy kissé buggyos fazonokkal. Egy biztos, a hatás garantáltan nem lesz unalmas!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10