Open Menu
Az igazi White Hair élmény

2015-07-13

Az igazi White Hair élmény

Ha annyit mondok, White Hair, szerintem mindenkinek egyből beugrik az a 11. kerületi fodrászszalon, amit csak és kizárólag a profi fodrászokkal, aktuális trendekkel és a modern megjelenéssel lehet párosítani.

 

Köztudott, hogy ha változtatásról van szó, minden nő a hajkoronájával kezdi. Tehát ha egy különleges festési technikát, új eljárást vagy extravagáns külsőt szeretnél, akkor az utad egyenesen a White Hair szalonba vezessen!

 

 

A White Hair számára az a legfontosabb, hogy a vendégek mindig maximálisan elégedettek legyenek a végeredménnyel. Ennek érdekében a fodrászok szakmai tudása folyamatos fejlesztés alatt áll, ráadásul nemcsak a rakoncátlan tincsekkel veszik fel a küzdelmet, de fontosnak tartják az egészséges és ápolt haj elérését is. Csodafegyverük a növényi kivonatokat és természetes ásványi anyagokat egyaránt tartalmazó RUSK termékek.

 

A még mindig igen népszerű ombre hajfestés vagy a copacabana melír mellett, a legegyszerűbb vágástól, az aktuális hajfestési technikákon át a tartós hajegyenesítésig (erről a későbbiekben még részletesebben olvashatjátok saját élményeim és tapasztalataimat) mindent megtaláltok a White Hair szolgáltatásai között.

 

 

Bizton állíthatom, hogy mindenkinek volt már valamilyen rossz tapasztalata a hajával kapcsolatban – legyen szó vágásról vagy festésről – ami után rájött, hogy nem mindegy kire bízza a hajkorona rendbetételét.

 

Igaz, nekem picit fakók az emlékek – és aki ismer, az el se tudja képzelni – de régen vállig érő hajam volt. Akkortájt sokat gondoltam a ’csalásra’, azaz a hajhosszabbításra. Míg kacérkodtam az ötlettel, igazából meg is nőtt a hajam. A White Hair szalonban azonban a természetesség jegyében végzik ezt az eljárást is: európai, remek minőségű haj, gondos felhelyezés, professzionális termékek használata és az elmaradhatatlan szakmai tudás. Az eredmény: tökéletes szín és hossz harmónia az eredeti hajaddal!

 

„A célunk közös, hogy megtaláljuk a stílusod és olyan frizurát alkossunk Neked, amelyet magabiztosan viselhetsz és örömmel tölt el.” White Hair szalon

 

 

L.

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27