Open Menu
JOY Magazin x F&F - Autumn colours

2015-10-19

JOY Magazin x F&F - Autumn colours

Egy igazán jó hírrel szeretném kezdeni ezt a bejegyzésem, mégpedig a Fashion&Sweets bekerült a JOY és F&F az év divatbloggere versenyének top 10-es válogatásába! Akik követnek minket a social média felületeinken már értesülhettek róla, ugyanis múlthéten egy vicces képpel jelentkeztünk egyenes az F&F showroomból. Akkor még nem árultuk el, hogy milyen feladatok várnak ránk...

A verseny ugyanis nemcsak a beválogatásból, illetve az eredményhirdetésből áll, különböző feladatok is várnak ránk! Az első már itt is van! Egy outfitet kell Nektek bemutatnunk.

Amikor megtudtam, milyen feladat vár ránk pontosan, akkor eldöntöttem, hogy egy teljesen új stílust szeretnék megmutatni Nektek. Nem volt nehéz dolgom összeállítani és párosítani az F&F legújabb kollekciójának darabjait. Őszi színek kösszönnek vissza a különböző darabokon, amelyekkel felidéztem a '70-es évek stílusát.

Nőiessé és elegánsá teszi az egész megjelenést a finom anyagú selyeming, amit még egy masni is díszít. Színben teljesen kiegészítik egymást az okkersárga ballonkabáttal. Már többször olvashattátok, hogy ősszel az egyik kedvenc kabátfazonom a ballon, ugyanis szabásának köszönhetően öltöztet is egyben. A derekán elhelyezkedő övvel pedig remekül formálhatjuk az alakunkat. A klasszikus bézs árnyalat mellett, érdemes egy színesebb darabot is beszerezni, így a borongós napokon garantáltan nem lesz a hangulatod is komor!

A répa fazont hátra hagyva egy trapéznadrágot választottam. Korábban már írtam, hogy ha tetszik, ha nem, a trapéz az új skinny! Én imádom!

Ing | F&F

Ballonkabát | F&F

Trapéznadrág | F&F

L,

 

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23