Open Menu
#MothersDay: Amikért hálás vagyok

2015-05-03

#MothersDay: Amikért hálás vagyok

Hasonlóan állok az Anyák napjához, mint a Valentin-naphoz. Úgy vélem, hogy a szerelmet, illetve szeretteinket nemcsak egy napig kellene ünnepelni – mindenesetre jó alkalmat kínálnak arra, hogy kifejezzük érzéseinket azok felé, akik fontosak számunkra. Mivel ma nem tudok együtt lenni az anyukámmal, gondoltam írok néhány kedves szót, köszönetképpen. Előre is elnézést, ha túl érzelmes lesz. 

 

 

 

 

Mami!

 

Szerintem fogalmad sincs arról, mennyire hálás vagyok azért, hogy vagy, de legfőképp azért, amilyen vagy. Természetesen ezen kívül még egy rakat más dologért is áldhatom az eget. 

 

1. Például azért, mert én lehetek az egyik legjobb nem tervezett dolog, apával közös életetekben.

 

2. De ha már itt tartunk, hálás vagyok azért, hogy úgy döntöttetek, a másik három kölök mellé bevállaltok még engem is – szerintem először ezt ti sem gondoltátok végig...

 

3. Felnőtt fejjel egyre inkább hálásnak és szerencsésnek mondhatom magam azért, hogy SOSEM tapasztaltam meg, milyen lehet egy olyan környezetben felnőni, ahol az ember nem érzi biztonságban magát.

 

4. Hálás vagyok azért, hogy 10 évvel ezelőtt még időben elmentél a nődokihoz, így nem kellett túl hamar búcsút intenünk egymásnak...

 

5. Hálás vagyok azért, hogy apával sosem korlátoztatok semmiben. Mindig hagytátok, hogy azt csináljam/tanuljam/dolgozzam, amihez kedvem tartja. S minden egyes (bal)lépésemben támogattatok.

 

6. Oh, ha már szóba jött. Hálás vagyok, hogy TI mindig, minden helyzetben hisztek bennem, még akkor is, amikor már rég elvesztettem a reményt. 

 

7. Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy te vagy az egyik legőszintébb és legjobb barátom. 

 

8. Hálás vagyok, amikor velem örülsz a sikereimnél és velem sírsz a bukásaimkor. 

 

9. Hálás vagyok, hogy apával közösen még a leglehetetlenebbnek tűnő feladatokat is megoldottátok, de leginkább azért, hogy 30 év után is ugyanúgy szeretitek egymást.

 

10. Végső soron pedig csak ismételni tudom magam: hálás vagyok azért, amilyenek vagytok, hiszen ennek köszönhetően lett belőlem is – már amennyire – normális felnőtt. 

 

 

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23