Open Menu
Anyák napi ajándék tippek

2014-04-29

Anyák napi ajándék tippek

„Május első vasárnapján hogy is köszöntselek téged?”

Szerintem ez a kérdés sok embernek nehézséget okoz május közeledtével. Természetesen nincs nagyobb ajándék az együtt töltött időnél vagy a közös emlékeknél, de titkon mindnyájunkban ott motoszkál a gondolat: "legszívesebben az egész világot odaadnám neki". Ennek apropóján összegyűjtöttem pár ajándékötletet, ami a segítségetekre lehet!

Mi az egyik legfontosabb dolog az ember életében? Az emlékek! Akkor nincs más dolgod, mint összeválogatni pár képet és beletenni egy szép keretbe. Ha később rátekint, örömmel gondol majd vissza ezekre a pillanatokra. 

Keretek: BUTLERS

Egy szépségápolási kenceficének vagy a kedvenc parfümjének bitzos örülne! A L’OCCITANE temérdek Anyák napi szettet állított össze: többek között különböző illatszerek, luxus kézkrémek és szappanok között válogathattok, de egy ízlésének megfelelő csomagot is összeállíthattok neki. 

Anyukám egyik kedvenc márkája, a Body Shop sem feledkezett meg erről a jeles alkalomról. Különleges csomagokkal rukkolt elő május első vasárnapjára.

A Thomas Sabo Anyák napi kampányuk keretén belül videóval és egy versennyel is készül. Az én kedvenc charmjaim:

A másik ékszermárka a Swarovski sem maradhat ki a sorból. Ők az egyik kedvenc modellemet, a sztáranyukaként is emlegetett Miranda Kerr-t választották reklámarcnak. Erre az alkalomra csodás fülbevalókat, karkötőket és órákat kínálnak. 

Személy szerint én mindig készülök valami különlegessel. Ezen a vasárnapon az anyukámmal már évek óta az egyik kedvenc helyünkre, a Villa Bagatelle-ba járunk és ott fogyasztjuk el a reggelinket. A környezet miatt tökéletesen illik az alkalomhoz, ráadásul a sütemények is isteniek. 

Remélem kaptatok pár ötletet, és egy csodás vasárnapot fogtok majd közösen eltölteni!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16