Open Menu
Accessorize your bag

2015-10-28

Accessorize your bag

Nekünk, nőknek hiába van ezer meg egy táskánk, mindig akad egy aktuális darab, amit életre- halálra hordunk. A többit meg inkább csak a változatosság kevéért használjuk vagy csak nem bírtuk ott hagyni a boltban...

Használatra készen, katonás sorban állnak otthon a táskáim széles választékban. Megtalálható minden fazon, méret és a színek tekintetében sem húztam meg a nadrászíjat. Ehhez képest azon kaptam magam, hogy a hétköznapokban két táska között (jó esetben) vacillálok, főleg praktikussági okokból. Valljuk be őszintén: a legtöbb rohanós reggelen éppen elég kiválasztani a megfelelő összeállítást, a szénakazalból a fejünk tetején várat építeni, illetve mosolyt sminkelni magunkra. Ezek után stopperrel végigrohanni a lakáson, hogy semmi ne maradjon otthon, majd a képzeletbeli finishben felkapni a táskánkat tele minden földi jóval, ami egy napunkhoz nélkülözhetetlen és már fordul is a kulcs a zárban.

Ebból a folyamatból kimarad a táskából való ki-, majd bepakolás. Az én megmentőim két médium méretű, megfelelő füllel ellátott, fekete darab, ezeket ugyanis könnyen variálhatom, hogy épp a kezemen vagy a vállamon hordom.

Számos megoldást találtam arra, hogy elkerüljük az egysíkúságot. Végeredményül nem kell naponta cserélnünk a legpraktikusabb darabunkat, elég csak kicsit feldobni, vagánnyá tenni és egyedivé formázni.

Mostánában nagyon divatos a táskákra akasztható kütyük. Mindenki meg fogja találni az ízlésének legmegfelelőbbet, ugyanis a Karl Lagerfeld baba másától kezdve a színes pomponokig minden megtalálható.

Nézzük, hogyan egészítsük ki a kiegészítőket!

+1 tipp: Tekerj egy vékony selyemsálat a táskád füle köré és máris kész a változás!

L,

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10