Open Menu
About

About

A Fashion&Sweets gasztronómiával, életmóddal, divattal és stílussal foglalkozó online magazin.
 
Oldalunkat elegáns, letisztult és modern design jellemzi, a tartalmak létrehozásakor pedig arra törekszünk, hogy saját ízlésünkön és látásmódunkon keresztül mutassunk irányvonalat a divat világában. 
 
Mint ahogy az oldal neve is jelzi, a divat mellett a másik vezérvonal a gasztronómia. Manapság, aki ad a külsejére, ugyanúgy nagy hangsúlyt fordít arra, hogy hol fogyasztja el a reggeli kávéját vagy épp hol tölti el az ebédidejét. Az ízek világán belül, mi elsősorban az édességekre helyezzük a hangsúlyt. A receptek mellett szeretnénk bemutatni Budapest kis édesség dobozait, ahol már az atmoszféra is magával ragadó, a sütemények pedig olyan finomak, hogy utána garantáltan megnyaljuk mind a tíz ujjunkat! 
 
 
The Fashion&Sweets online magazine deals with gastronomy, lifestyle, fashion and style.
 
Our site is elegant, sleek and has modern design. The content is created and strive to point to recent directions in the fashion world through our own vision and taste.
 
As our name might suggest besides fashion our other aim is to write about gourmet food. These days those who really care about their appearance also pay attention to the place where to have a morning coffee or spend lunch time. In the world of flavours we mainly focus on place of sweets. In addition to the recipes we want to show you small candy boxes in Budapest where the atmosphere is captivating and cakes are so delicous that the unforgatable experience is guaranted.