Open Menu
A szőrme őrület

2014-09-28

A szőrme őrület

Sokáig hadilábon álltam a szőrmével - a szó hallatán általában a bottal járó nénik és a kitömött állatok jutatottak elsőként az eszembe. Nagyjából egy éve sorsfordító dolog történt: egy lengyel barátnőm megmutatta, hogy ez a darab korántsem olyan öreges, mint azt korábban gondoltam!

Miután sikerült meggyőznöm magam, hogy a szőrme nem idejét múlt holmi, akadt még egy apró bibi: a majom effektus. Szerencsére van néhány olyan trükk, amivel könnyen elkerülhetjük, hogy úgy nézzünk ki, mint egy jeti. Az ilyen típusú kabátokat mindig szexi és nőies ruhadarabokkal érdemes kombinálni, például skinny farmerral, bőr hatású cicanadrággal, lenge szoknyákkal és átlátszó blúzokkal vadító összhatást érhetünk el. Vannak, akiket nem érdekelnek a szabályok, lazán magukra kapják a tornacipőket vagy a sneakereket - ezzel csak abban az esetben érdemes kísérletezni, ha elég elszántak vagy hozzá! Ha nem vagy biztos benne, maradj inkább a letisztult, egyszerű cipőknél. 

Az ide év tartogatott néhány újítát, főleg a színek terén. Egy évvel ezelőtt a fekete és a sötétbarna volt a nagy sláger, ebben a szezonban azonban előtérbe kerülnek a merész, vadító árnyalatok is: a mentazöld, a halvány rózsaszín vagy a kobaltkék árnyalatokban pompázó szőrmék roppant vagányak.  

Én már beszereztem egy világoskék színűt! Nektek, hogy tetszik ez a szőrös trend?

L & A 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10