Open Menu
A szexi térdzokni

2014-04-02

A szexi térdzokni

Régen a térdzoknit csupán az iskolás lányok és a mangások kedvenc kiegészítőjeként tartották számon. Azóta azonban változott a helyzet, és egy 180 fokos fordolatot véve, mostanra már az egyik legmenőbb trendnek számít. Ennyit arról, hogy ami régen ciki volt, az most már kifejezetten vagány. Sőt, dögös!

 

Nálam az első és talán a legfontosabb szabály, hogy a hosszú zokni kizárólag zárt cipővel mutat jól. Ez lehet bármi, ami nem saru vagy nyitott orrú topánka.  De az igazán tökéletes párosítást egy telitalpú vagy vastag sarkú bokacsizmával lehet elérni, mivel ezek a darabok hosszabnak mutatják a lábat. Arról nem is beszélve, hogy így a viselője is sokkal kecsesebbnek néz ki benne.

Mielőtt valaki bevásárolna belőle egy tucattal, ellenőrizze le a zokni hosszát, mert a túl rövid darabok optikailag félbevágnak. Arra érdemes törekedni, hogy pont annyira legyen hosszú, hogy a választott ruha és a zokni között kilógjon egy kis bőrfelület – pont ettől lesz az összkép olyan sejtelmesen szexi.

Mivel kifejezetten szoknyás típus vagyok, a hosszú zoknit az esetek igen nagy százalékában ezzel a darabbal kombinálom. Törekszem a színek harmóniájára, illetve kerülöm az extrém kiegészítők használatát is, hiszen a térdzokni már önmagában is feltűnő darab. Legalábbis az öreg nénik szúrós tekinteteiből ítélve, biztosan…

Természetesen nem szabad átesni a ló túloldalára és ízléstelenül rövid ruhákkal viselni. Maradjunk a normális hosszúságú daraboknál és a popsivillantást hagyjuk meg otthonra – vagy a strandra. Mindenesetre akinek tetszik a trend, dobja félre a harisnyát és húzzon fel helyette egy térdzoknit ;)

Csóközön!

Instagram // Tumblr

Képek: pinterest.com

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10