Open Menu
A hajad veled együtt öregszik - A Dove sajtóreggelijén jártunk

2015-05-20

A hajad veled együtt öregszik - A Dove sajtóreggelijén jártunk

Ha a Dove-ról van szó, egy valamit biztosra vehet az ember: teljesen mindegy mi kerül a terítékre – a márka legújabb kampánya vagy termékcsaládja – nem fog csalódni. Legalábbis velünk ez sosem történt meg és a brand keddi sajtótájékoztatója után sem távoztunk csalódottan. Csupán azért vérzett a szívünk, hogy nem maradhattunk ott az Émile kertjében lábat lógatni.

 

 

Ha már itt tartunk, a helyszínválasztás megint több volt, mint tökéletes a BigBag Pr csapat részéről: a szépen felújított és átalakított nagypolgári villa emeleti kávézója remekül szuperált a sajtótájékoztatóval egybekötött brunch-hoz. A csillár és old school stílusú fotelek kombinációja csak a kezdet volt, a hangulatot ugyanis tovább fokozták néhány – na jó, legalább egy tonna – rózsával, rongyosra használt kottákkal és régi szerelmes könyvekkel. Tisztára mintha a múltszázadba csöppentünk volna!

 

 

Reggeli közben bemutatták a Dove új, nőknek kifejlesztett, prémium termékcsaládját, amely segítségével bárki a maximumot hozhatja ki magából a mindennapi szépségápolás során.

 

Youthful Vitaly névre keresztelt termékeikkel elsősorban az idősödő haj számára szeretnének valamilyen megoldást nyújtani. Ennek oka, hogy a legtöbb nő – köztük mi is – hajlamos megfeledkezni arról, hogy a bőrrel együtt a haj is ugyanúgy öregszik, rugalmatlanná és fénytelenné válik. A Youthful Vitality sampon, hajbalzsam és BB krém használatával azonban könnyen pótolhatjuk az idő előrehaladtával elvesztett esszenciális tápanyagokat és ismét dússá varázsolhatjuk igénybe vett tincseinket.  

 

De igazából mindegy is, hogy az ember hány éves, fiatal vagy sem, mindig érdemes időt és energiát szánni a haj külső, illetve belső ápolására - hiszen ez a titka a tökéletes frizurának!

 

 

A&L 

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16