Open Menu
3 last minute ajándékötlet

2015-12-14

3 last minute ajándékötlet

A karácsonyi ajándékok beszerzést illetően két típus létezik: aki hetekkel, hónapokkal előre tudja/megtervezi/elkészíti; és az, aki azért késik az ünnepi vacsiról mert útközben beugrott a plázába levadászni néhány "meglepit". Ha pont az utóbbiba tartozol vagy csak tanácstalan vagy, sebaj, van 3 mentőötletünk:

 

1. Élmény

Ár: 4000 - ameddig a pénztárcád bírja

 

Élményt ajándékozni az egyik legjobb dolog a világon. Egyrészt azért, mert megkíméled magad a hullámzó emberfolyamtól és az olyan dilemmáktól, mint a "Melyik szín állna neki jól?". Másrészt ezzel a típusú meglepetéssel maradanadó emlékeket szerzel a szeretteidnek, nem csak pillanatnyi örömöt. Ráadásul számos olyan opció van – például alternatív budapesti városnézés – ami kevesebbe kerül, mint egy pulóver a Zarában... Csupán meg kell találni az illetőhöz legjobban passzoló programot, legyen az gyógyfürdőzés, ejtőernyőzés, borkóstolással egybekötött hétvége vagy egy last minute út Rómába. Nyugalom, a választék széles, neked pedig nincs más dolgod, mint a fotelből pár kattintással kiválasztani a legszimpatikusabbat. 

 

 

2. Személyre szabott telefontok

Ár: 4000-6000

 

Lassan már a csecsemők is mobillal a kezükben születnek, így valószínűleg egy plusz tokra mindig, mindenkinek szüksége van. Karácsony apropóján viszont érdemes elrugaszkodni a 2 dolláros Ebay csodáktól és egyedi változatokkal előrukkolni. Számos olyan weboldal van, ahol könnyen és gyorsan tervezhetsz tokot, például írhatsz rá frappáns üzeneteket - bár az olyan bölcsességeket tartalmazó feliratokat, mint a "You Live Only Once" vagy a "You can't sit with us" gyorsan felejtsd el. Lejárt lemezek, ráadásul bárki rendelhet magának hasonlót... Vigyél bele valami egyedit, személyeset vagy különlegeset, de ha az írás nem megy, egy közös képből is csináltathatsz "védőburkot". Tavaly a nővéremnek készítettem egy 100 %-ban egyedi darabot, telitalálat volt. 

 

 

3. Gondolatok, Tőled!

Ár: 0 – 1000/2000 (a kivitelezéstől függ)

 

Az ajándék utáni hajtóvadászatban sokan megfeledkeznek arról, hogy a harc igazából olyan tárgyak miatt zajlik, amik csak ideig-óráig töltik el boldogsággal az embert. Ezzel szemben egy személyre szóló üzenet sokkal nagyobb hatást vált ki. Bármikor, bárkiből. Nem kell, hogy költői legyen vagy minden mondat rímeljen, a lényeg, hogy szívből jöjjön. Ha hirtelen azt sem tudod, hogy kezdj neki, csak gondold végig mit szeretsz a másikban, mit értékelsz benne igazán, mik a legjobb tulajdonságai, milyen felejthetetlen pillanatokban volt részetek együtt. Igazából jöhet bármi, az a fontos, hogy valóban a te gondolataid/érzéseid legyenek, ne Pinterestről copyzott "életfilozófiák". Egy szép keretbe foglalva, a megfelelő design és tipográfia kiválasztásával pedig valóban ajándék formát ölthetsz ennek a pár sornak. Meglátod, sokkal ütősebb lesz, mint a legújabb kütyü az Apple-től. 

 

 

Csóközön kiss

@annaremzso 

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23