Open Menu
3 in 1: A fehér oversized ing

2015-05-17

3 in 1: A fehér oversized ing

Kevés sokoldalúbb és kreatívabb holmit ismerek az oversized ingeknél. Ennek okai: (1) számtalan módon variálhatóak (2) bármit képesek elegánsabbá tenni (3) elég egy öv - vagy sál - a derékrészre, és tádám: már egy teljesen más ruhadarabról van szó! 

Klasszikus újraértelmezve

Ki ne ismerné a klasszikus fehér ing-farmer párost? A hétköznapok legnagyobb „hősét“ a változatosság kedvéért nem árt néha felturbózni picit – egy oversized ing például erre kitűnően alkalmas! A bő fazonú darabot (1.) hagyhatjuk szabadon lógni, (2.) beletűrhetjük a nadrág derekába vagy (3.) a két végét össze is csomózhatjuk.

Ettől döglött lesz az a bizonyos légy!

A nadrág is lehet szexi, de valljuk be, igazán dögös összhatást csak szoknyákkal lehet elérni. A lezser ingek a feszülős, szűk szabású darabokkal mutatnak a legjobban, de ha fokozni szeretnénk az izgalmakat, válasszunk olyan miniszoknyákat, amik éppen csak kilógnak az ing alól – klasszikus esete a „mutatunk is meg nem is“-nek.  

Minek a ruha, ha van ing?

Ki mondta, hogy az oversized ingeket csak más ruhadarabokkal lehet viselni? Önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket, feltéve, ha elég hosszúak – gondolom az utcán senki sem mutatná meg szívesen minden jöttmentnek, milyen bugyit sikerült reggel lehalászni a szárítóról… Egy szó mint száz, ha az ing hossza megfelelő, bátran viselhetjük ruhaként, a hűvösebb napokon pedig ne féljünk ráhúzni egy pulóvert - ez a kombináció elsőre talán furcsának tűnik, de egy próbát megér. 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10